miercuri, 17 octombrie 2007

late meeting

Am ajuns cu chiu, cu vai la servici. Si ca de fiecare data cand sunt eu grabita sau bolnava, a sunat dl Philip ( another pain -ca sa zic asa ) .
Apoi s-a stabilit o sedinta pentru orele 18.30 cu managerii , sefii de departamente. Discutii la nivel inalt ( adica la etajul unu al cladirii ) .

Planul pe agenda: eficientizarea productiei .

Puteam sa adorm daca nu ar fi trebuit sa traduc. Si-asa insa, parca replicile erau cunoscute , as fi putut sa le spun mecanic ,facand apel la memoria mea.


Cum se face ca de fiecare data omul asta spune aceleasi lucuri dar nu se produce nici o schimbare ? Si cum de toata lumea tace , nimeni nu are nici o parere , o idee? ....E ca in anii de scoala cand nimeni nu citise lectia iar profesorul vorbea de unul singur. El intreba, el raspundea.


De remarcat insa rautatea unora , care merg dupa principiul : ,,arunca pisica moarta in gradina vecinului " sau a altora care vor cu orice pret sa se puna in prim plan.Si ce rau da atunci cand comentezi intr-o problema care nu-ti este foarte familiara .

Sedinta s-a terminat la orele 21 cand toata lumea era hamesita si probabil daca se mai prelungea incepeam cu totii sa vorbim limbi straine.

Am plecat cu un sentiment de zadarnicie.Stiam ca iar nu o sa se intample nimic spectaculos.

Si de ce oare ? Pentru ca un anumit om a fost prea bun si nu a pus piciorul in prag ?Dar pana cand ?
WARNING: dragi colegi ,in caz ca nu stiati sau ati uitat , bun nu = prost !


1 comentarii:

Sagy, spunea...

Deci dupa cum spuneam.. vei fi laudata..:P
Asta ca si gluma.. serios vorbind, cred ca asta se intampla in toate firmele.. se fac sedinte pentru ca sefului sa i sa para ca face ceva, lumea tace si oricum o sa face ce vor ei.. si in final, se merge cu lasa-ma ca sa te las:))