luni, 8 octombrie 2007

gasca vesela



Si iata ca ne-am intalnit din nou : aceeasi ora, acelasi loc, ca taranii la ceas ca sa nu ne ratacim .

In vechea formula , ca in vremurile bune.

Pentru noi ,seara de vineri se numeste ,,seara burlacilor " .De ce ? Pentru ca fiecare vine fara partener .

Sunt atat de agitatata in timpul saptamanii la servici incat ziua de vineri este o zi mult asteptata , o zi de relaxare si fun si nu lipsesc decat din motive bine intemeiate ( o plecare la N.Y. , un concert la Bucuresti..) .Acest lucru l-a inteles si iubitul meu (sper ).

Cu ei ma simt in largul meu , ne hilizim si vorbim vrute si nevrute ...despre masini si avioane, despre politica si marketing, carti si pictori , muzica si servici dar , de ce sa nu recunoastem , de cele mai multe ori vorbim despre sex !

Dar sa-i prezint pe rand pe cei care fac parte din ,,gasca vesela " si care participa de ceva timp la intalnirea burlacilor din fiecare vineri.




C. - primul nascut dintre cei doi gemeni .
locul de munca anterior : subalterul subsemnatei , muncitor devotat , spion personal, fire timida care ar fi putut sa se simta un fel de Casanova printre atatea femei care lucrau in fabrica dar el ramanea indiferent .Intotdeauna tintea mai sus ( un director economic, o doamna de la contabilitate ) dar din pacate , nu pica nimic.


hobby-uri : avioane si vapoare insa cand vine vorba de femei accepta ca e mult mai complicat...
as la matematica ,mananca pe paine integrale si derivate dar la capitolul femei calculele ii dau de multe ori cu virgula . Odata mergea prin curtea fabricii iar din partea opusa venea o tipa , s-a izbit de ea, a alunecat iar fata a cazut...pe el ( uite c-a picat ceva !) . De fapt daca stam se ne gandim , de data asta si- a facut bine calculele.

indragostit de : asistenta medicala de la servici .Intr-o zi s-a intepat cu un ac in degetul din mijloc si s-a dus cu degetul indreptat catre ea ca sa-l bandajeze negandindu-se ca gestul lui ar putea fi luat drept ofensa ori propunere indecenta .

- noul loc de munca : depozit de rumegus .Pardon, de mobila . Ne impartaseste din dorintele lui secrete si anume ca daca i s-ar da putere , ar concedia mai mult de jumatate din personal pentru ca nu le vede rostul ( inclusiv pe d-na director de marketing care e buuuna , inalta ,blonda ...dar ce conteaza ? munca-i munca ) .


A. -al doilea geaman. Pretinde ca din cauza ca s-a nascut al doilea, toata viata lui a fost pe locul 2 :

a intrat a doua oara la facultate , prima nota a fost 2 la fizica, a luat premiul 2 , lucreaza numai schimbul 2 dar ce l-a amuzat e ca s-a cazat la 2 hoteluri in aceeasi noapte : la Herculane si la Timisoara.


- e confundat de multe ori pe strada de colegii lui C . De aici le-a venit ideea sa foloseasca unul identitatea celuilalt la examene, banca , ... Seamana atat de bine incat , pe cand A .era la o petrecere nu si-a dat seama ca in fata lui e o oglinda si s-a intrebat : ce naiba cauta si C . aici ?

loc de munca: un hypermarket unde se indeletniceste printre altele cu botezatul vopselei cu apa si cu stersul datelor de valabilitate de pe produsele expirate sub directa indrumare a sefului .
faze funny de la servici : cand o doamna a venit si a cerut politicos :,,as dori si eu o clanta " .Probabil s-au inghesuit mai multi colegi de-ai lui s-o serveasca .

Auzind ca A. are la servici clante , noi am facut o lista cu ce ar trebui sa se mai aprovizioneze renumitul magazin : labe de scafandru, fete refolosibile, cosmetice pentru animale ...

program de lucru : schimbul 2 -dupa cum am mai mentionat -asta pentru ca-i e lene sa se trezeasca devreme sau pentru ca sunt mai multe fete frumoase care vin la cumparaturi dupa-amiaza ?

salariu : mic si cu slabe sanse de crestere .Bine macar ca e compensat de ,,privelistea" zilnica iar impreuna cu colegii de breasla, se aliniaza la capete de raft sa dea onorul.

faze S.F.: locul lui de munca un fel de gaura neagra sau Triunghiul Bermudelor pentru ca n-a mai gasit nimeni nici in ziua de azi o schela disparuta care in NIR-uri exista .

cum sta cu dragostea: Are vasta experienta in a primi papucii fara sa-i ceara sau orice relatie se termina inainte de a fi inceput .Noi nu prea intelegem de ce pentru ca arata bine..probabil trebuie sa mai lucreze la modul de abordare ...

vedete cu care a intrat in contact
: Marcel Iures care a venit sa cumpere becuri galbene si a conchis ca sunt prea scumpe .
M.I .: ,,galbenul e un soi de culoare relativa"
A: ,,totul e relativ"

vise
: sa scrie pe cartea lui de vizita,,milionar in dolari " .Pe-asta putem s-o rezolvam noi comandandu-i niste carti de vizita .


A. stie ce gasesti intotdeauna in geanta unei femei: dezordine !

A. si C. au fost primii care mi-au spus Anielle ( cu 2 de l si e mut ) .Ii stiu de cand eram mici si ne jucam in tarana ( mai mult ei ) .Imi sunt foarte dragi pentru ca in ciuda faptului ca par cam rupti de realitate , au o inima mare ,n-ar fi in stare sa faca rau nici unei muste , se bucura de fiecare data din suflet pentru mine atunci cand le impartasesc din bucuriile mele si-mi sunt intotdeauna aproape atunci cand am probleme.


N, zis bossu '

locul de munca anterior : stresant si prost platit

locul actual de munca : mult mai stresant dar mai bine platit .Luat la bani marunti , recunoaste ca nu prea se merita sa-si toace atata nervii.
program de lucru : 8.30 - pana D-zeu stie cand....
N. este financial analist la o fabrica de bere iar cand e in toane bune ne explica cum se face berea

cum sta cu femeile : implicat intr-o relatie de ,,colaborare " cu o colega .

Pe N . l-am cunoscut in 2003 cand ne-am petrecut trecerea dintre ani la Breaza . De cate ori aud ,,De ce plang chitarele" ma gandesc la el pentru ca-i place sa se zbuciume pe melodia asta .



-F - cealalta fata din gasca ( prima fiind eu) .Ea e floricica noastra .

loc de munca: la stat ( adica ii place sa stea...? ) ,platita din contributiile noastre .O zi de lucru : incepe cu o cafea ( evident) dupa care urca la sefu' in birou ( pe sau sub ? intrebam noi) ; apoi coboara si apoi iar urca ( vreme cat sa te mai improspatezi ? insistam noi rautaciosi ) .Lucreaza la contabilitate asa ca o intrebam daca ii iese socoteala ...Cam asa glumim cu ea dar ea nu se supara pentru ca stie ca o iubim mult !

Program de lucru : 8.30 - 4.30 .si pauza ? cand luati pranzul tu si colegele tale ? intrebam noi.

F: n-avem .

Aha , pai ce va mai trebuie cand va mancati intre voi ?

Ocupatii in timpul liber : master si sex !! In scurt timp o sa devina
,,the master of sex "!!

F. a aparut in gasca imediat dupa rev 2003- 2004 iar urmatorul revelion l-am petrecut impreuna. La ora 12 noaptea , cand bossu ' dormea pentru ca se pare ca obosise de la atata ,,dans" , l-am pictat pe fata cu pasta de dinti . El s-a trezit si ne-a facut cea mai inedita declaratie : ,,sunteti cele mai frumoase doua lucruri pe care le vad " .
Bine mai boss , lucruri , noi suntem lucruri ? Si esti sigur ca nu vezi patru ?



In alta ordine de idei, prietenii mei sunt toti oameni cu carte, absolventi de facultate dar se pare ca pe nici unul nu deranjeaza ca eu sunt singura cu studii in curs ...


Intalnirile noastre sunt foarte benefice pentru ambele tabere : noi fetele mai aflam cum gandesc barbatii iar ei incearca pe cat se poate sa descifreze din tainele acestei fiinte fragile si misterioase care este ...femeia .

Am multe amintiri placute care ma leaga de ei si cu siguranta o sa mai pomenesc despre aceste personaje.

Povestioara de fata despre prietenii mei nu are un sfarsit sau o concluzie pentru ca ea continua si in ziua de azi ....si sper ca o sa continue multi ani de-acum incolo . Caci fara ei , viata ar fi searbada ....




1 comentarii:

floryyy spunea...

draguta poveste!