luni, 17 decembrie 2007

Foaie verde de muscat,fetele pleaca-n regat !

Asa ne-a trezit tati joi dimineata ,inventiv ca de obicei.Ne-am pregatit de plecare :eu ,vesela dansand prin casa ,Nico somnorici .
La aeroport a fost simplu : arati un act de identitate si totul e rezolvat .Imi aduceam aminte cat timp ne-a trebuit noua anul trecut sa luam viza iar ea acum trecea lejer doar cu buletinul (sa mai spun ca nu-si gasise pasaportul ?) .
Nici bilet nu trebuie sa cari ( eu sigur l-as fi uitat ) pentru ca rezervarile fusesera facute on line .

Am mers cu un airbus .Sigur o sa ma intrebe amicii mei ce model era dar am scapat amanuntul asta.
Cel mai mult imi place sa ascult muzica clasica printre nori .De data asta insa ne-au cam speriat turbulentele .Am strans-o pe Nico de mana pana au trecut .Aterizare lina. Traiasca pilotul .Cu cine vrea el !
Pe Heathrow am simtit asa un feeling de bine vazand agentii care verifica pasapoartele parca scrasnind din dinti pentru ca nu mai au voie sa puna intrebari ci pur si simplu te lasa sa intrii dupa ce au vazut un act de identitate.

Hotel - Twistle Marble - la colt cu Oxford Street -adica doar lene sa-ti fie sa nu te duci la cumparaturi .Pretexte ca nu ai gasit adresa sau ca a fost prea departe nu poti sa invoci .
La hotel , am simtit si eu pe propria piele ce importanta are simularea in caz de incendiu. Eram pe hol la etajul 7 cand a inceput o alarma. Lifturile nu mai mergeau .Pentru cateva secunde am intrat in panica. Noroc cu un domn arab (purta un palton lung si caciula ) care si-a luat copilul in brate si ne-a spus sa-l urmam pe scarile de incendiu .Brr. Ma gandeam ca nu e un film , ci e pe bune. Ni se intampla noua ! Ne-au linistit apoi . Se pare ca fusese o alarma falsa .L-am revazut in aceeasi zi pe domnul arab. .Apoi am dat iar nas in nas cu el . De cate ori ieseam noi , iesea si el .Era un facut .Ziceai ca e ingerul nostru pazitor ( am vazut eu intr-un film un inger cu palton lung:d)

A urmat cina la restaurantul chinezesc unde toata lumea era vesela ,primisem toti coronite de regi si regine din hartie creponata , asa ca in acea seara colegii mei au uitat de functie si varsta si au dat in mintea copiilor . La mine nu a fost greu pentru ca mereu ma comport ca un copil . Am gasit pe farfurii ravase si mici surprize - eu am primit un ceas de jucarie care avea drept minutare niste bilute care se tot miscau . Nu ai fi putut sa spui ora exacta niciodata.Mai ales dupa un pahar de whisky n-as fi putut spune ora nici dupa un ceas electronic:p

La casino aceeasi poveste ca si anul trecut : unlucky .Tind sa cred totusi ca zicala -daca nu ai noroc la jocuri ai in dragoste - nu e valabila .Cel putin nu pentru mine :p.

A doua zi am mers la firma pentru a pune la punct anumite detalii . Acum nu ca zic dar vreu sa spun ca atunci cand plec eu parca toata lumea o ia razna. Nimeni nu mai lucreaza asa cum ar trebui . Parca nici la telefon nu ne mai intelegem chiar daca vorbim aceeasi limba.
Am rezolvat repede problemele pentru ca stiam ca ma asteapta shopping-ul !! Am fost dezamagita insa de calitatea produselor . Sa fie eu prea fussy ???Sau ...
Am dormit devreme pentru ca pentru a doua zi pusesem la cale un plan . Nico saraca trebuia sa se conformeze .

To be continued

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ce frumooos! Parca abia astept sa plec si eu. :X


Ce ti-ai cumparat? :P

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Ade,nu mi-am luat cine stie ce .Se spune :,,la pomul laudat sa nu te duci cu sacul " ;)