joi, 19 martie 2009

Gand la gand .Dar cum ?

Am dat aseara din intamplare peste Fantezia lui Mendelssohn in interpretarea pianistei Ioana Maria Lupascu si am ascultat-o inainte de culcare .
Ce m-a uimit azi dimineata a fost faptul ca am primit pe Hi5 o invitatie de adaugare la lista de prieteni din partea Ioanei Maria Lupascu !

Ciudata coincidenta!

8 comentarii:

Paul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Tzuca Bufnitzuca spunea...

Nu s-a intamplat nimic Paul,stai linistit .

Paul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Paul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Tzuca Bufnitzuca spunea...

Stiu si eu ? La mine functioneaza intotdeauna Beethoven -Concertul nr 3 pentru pian si orchestra .
Sau Concertul nr 5 :
http://www.youtube.com/watch?v=YliwduJ9CVE&eurl=http%3A%2F%2Fwww.ioanalupascu.ro%2FVideo.php&feature=player_embedded

Paul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Draga mea ,
O prietena mi-a trimis link-ul acestei mici discutii , ea a dat la cautare numele meu si a gasit si pagina ta . daca ai timp sa vii cred ca iti va place tare mult urmatorul meu concert la Ploiesti pe 30 aprilie , pentru ca va fi o colaborare cu un mare muzician . cantam Mendelssohn- concertul pentru vioara , pian si orchestra de corzi . Dirijor si solist Ladislau-Petru Horvath , care te va incanta cu siguranta . a fost solist sub bagheta lui Mehta , e concert maestru la maggio fiorentino si de asemenea dirijor al orchestrei i solisti fiorentini .
Am citit despre micile tale neplaceri , imi pare rau , se intampla , si eu am un "prieten" care se tine dupa mine oriunde merg si oriunde apare numele meu ( ziar , tv , concert , radio etc ) , apare si el si injuriaza ( pe mine ) intr-un fel ce nici macar nu poti sa iti imaginezi ... dar saracul , pana la urma mi-e mila de el , asta e , atata poate el . asa trebuie sa gandesti si tu cu cine iti creeaza acele neplaceri , nu pune la suflet , lasa sa treaca pe langa tine , nu prin tine .
seara buna :) ,
IM

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Draga IM,
Multumesc mult pentru incurajarea in ceea ce priveste atitudinea pe care ar trebui s-o am fata de un anumit gen de comentarii .
Cat despre concert -voi face tot posibilul sa nu lipsesc pe data de 30 aprilie .

O zi frumoasa! :)