vineri, 20 martie 2009

Avertisment

Daca va intrebati ce s-a ales din telenovela cu deznodamant abrupt pe care ati putut-o urmari cu ceva timp in urma pe blogul meu , va pot spune ca circul revine pentru ca anonimul care se pare ca sufera de nebagare in seama a inceput sa reia comentariile. Si nu sunt facute doar la adresa mea - o muritoare de rand (bine ca nu mai pun suflet la toate rautatile nefondate care mi se arunca ) dar remarca a fost facuta si la adresa unei alte doamne si ma intreb daca solista filarmonicii Ploiesti ii cunoaste parerea .
Persoana despre care vorbim uita ca dupa ce si-a exprimat dorinta ca numele sa ii fie sters de pe blogul meu, anonimatul i s-a dus pe apa sambetei ; iar dincolo de diferentele legate de sex, varsta si pregatire profesionala care exista intre noi , mai este si un alt aspect pe care se pare ca l-a omis : eu nu sunt persoana publica !
Asadar , sper ca pe viitor sa isi stavileasca pornirea de a-mi aduce injurii si sa isi reprime curiozitatea de a accesa pagina mea . Pana cand nu ma enervez ! Poate gaseste ceva mai bun de facut pe-acasa , prin jurul casei ,pe la munca ...
Eu cu siguranta nu vreau sa fac parte din distributia acestui serial de duzina!

3 comentarii:

Paul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mihaella Gheorghiu spunea...

ignora-l.va inceta!

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Eu cred ca m-am facut inteleasa si ca nu va mai fi nevoie sa vb despre acest subiect !