sâmbătă, 25 iulie 2009

Faviu mic

Sms de 23 iulie: "Matusa, acum 2 ani pe la ora 17.15 te-am vazut, erai cu taticul meu pe hol. Fericiti, nerabdatori sa ma vedeti. Eu unul mi-am zis : wow! ce matusa frumoasa am! Asa ca matusica te astept diseara la o gustarica, un pahar de suc si tortulet sa sarbatorim impreuna. Semneaza nepotul tau Flavius " <

8 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Să trăiască minunea, să crescă mare,mare, până la cer şi să fie sănătos.


Tort???mmm...sună tare bine...


Te îmbrăţişez, draga mea!

Filonous spunea...

E fain. Şi eu am fost săptămâna trecută la nepotul meu. Ce mi-a plăcut mai mult? În afară de faptul că am cules ciuperci împreună cu el şi cumnatul, i-am citit de câteva ori din Larousse, "Prima mea carte despre lume şi viaţă"; el... moţăia pe umărul meu, dar dacă mă opream, se trezea şi mă punea să citesc mai departe :))

https://incertitudini2008.blogspot.com spunea...

Si frumoasa lui matusica , incarcata cu daruri, a primit invitatia la un suc si o prajiturica.
Cum sa-l refuze pe Flavius?

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Multumim frumos, Geanina.

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Tibi, e placut sa iti petreci timpul cu cei mici, mai ales cand fac parte din familie. Al nostru inca e micut si nu intelege mare lucru din "Alba ca zapada " dar am observat ca e importanta intonatia pe care o folosesti si ii poti retine atentia mai ales daca mai si mimezi ce ii povestesti:).
Abia astept sa creasca sa il invat una-alta.

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Gina, era atat de nerabdator sa vada noile jucarioare ! Si ce sentiment placut iti poate da bucuria cu care le primeste !Ai dreptate, nu-l pot refuza nicicand pe Faviu mic :).

Mihaella Gheorghiu spunea...

e asa scuuump!abia astept sa am si eu un bebe.sa fie sanatos,bucuros si protejat divin in fiece clipa.imbratisari cu mult drag

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Multumim, Mihaella.
Eu imi doresc o fetita sa faca pereche cu Flavius :).