duminică, 7 februarie 2010

Duminică

Prea multe vise pestrițe aglomerate într-o singură noapte. Un câine pitic deșirat ca cei desenați pe camioane, un înger de piatră, un voal de mireasă, o apă destul de adâncă să poată cuprinde un submarin, un copil în fașă. Măcar unul din ele și tot prevestește ceva rău. Frig năprasnic și vânt potrivnic, izbitor, neîndurându-se măcar de lumânările aprinse la morminte . O a doua pană a prostului facută pe anul asta - un prost norocos căci Dănica s-a oprit chiar vis-a-vis benzinărie; baclava și ciocolată, in timp ce ascultam la tv o persoană publică desparțită după 15 ani de căsătorie vorbind despre terapia motivațională.
Vreme câinoasă și planuri fără rost. Azi ascult
Gliere- Harp concerto, op. 74.

6 comentarii:

spera spunea...

Dănică?:) Stii ce se zice despre visele de simbată spre duminică? că trebuie luate adliteram, fără interpretare. şi dacă nu se împlinesc pînă seara, nu se mai împlinesc niciodată...Nu mai ştiu de unde era asta...din înţelepciunile bunică-mii, parcă. deci, e de bine, ar zice ea.

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Dănica. E fată. Mai vb. cu ea și o încurajez ca să nu mă lase baltă pe vremea asta:D.
Visele au fost vineri spre sâmbătă dar n-am avut timp să scriu ieri. Doar pana a fost de rău ieri. Numai ca ma gândesc că sunt semne cu bătaie pe termen mai lung...

https://incertitudini2008.blogspot.com spunea...

Anielle, gandeste pozitiv!
Si eu am fel si fel de vise... Lucrurile se intampla si dupa cum gandesti.

Mult noroc!

Tzuca Bufnitzuca spunea...

O să încerc, Gina.

Cristian Lisandru spunea...

Audiţie plăcută!

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Multumesc, Cristian. Macar ea sa fie placuta. Auditia.