marți, 23 septembrie 2008

Latinul romantic

De muzica lui Julio ma leaga multe amintiri -mai multe triste decat frumoase( cati n-au fost macar o data Crazy for feeling so lonely? ) dar pentru ca cele din urma au avut intensitate mai mare, le-au acoperit pe primele.
Muzica lui Julio ma urmareste pretutindeni ,mi-e in suflet si in casa ,imi rasuna in boxele masinii sau la servici cand imi place sa privesc cum ploua iar faptul ca sonorizarea de la spectacolul de pe Cotroceni de anul trecut a lasat de dorit nu mi-a schimbat cu nimic dorinta de a-l asculta din nou si iar din nou.
Muzica lui Julio inseamna pentru mine clipe de dragoste .Alte scenarii,alte personaje,insa aceeasi voce calda care te invaluie ,te vrajeste si te indeamna la visare in bratele iubitului.
Stiu ca te-a surprins mesajul in care te invitam sa dansezi in gand cu mine cand eram departe ...Iar eu mi-am ascuns mai apoi surasul cand am vazut ca si tu il asculti fara sa-ti fi spus inainte cat mi-e mie de drag.




Azi Julio Iglesias împlinește 65 de ani.
Spicuiri din activitatea lui muzicala pe
www.ziare.ro

3 comentarii:

Anonim spunea...

L-am cunoscut pe Julio personal. Am "petrecut" cu el o saptamina. Pe vremea cind aveam o companie de limuzine, un agent al lui m-a contactat pentru a-i pune la dispozitie o masina cu un sofer calm si cu timp. Eram proprietarul companiei si, desi am avut sute de celebritati ca clienti, nu prea m-am dus sa conduc pentru multi dintre ei. Dar pentru julio m-am dus, mai ales ca nu era mult de "lucru".

A avut ceva accident de masina cu multi ani in urma si nu-i voie sa conduca nimeni cu mai mult de 60 km/h. Sta doar in fata, linga sofer. Are o escorta de 3 fete (asistente, metrese, nu stiu...) care sed pe bancheta din spate. Una dintre ele ii va masa in continuu spatele, ceafa, etc.

Dincolo de particularitatile acestea, e ft socialbil, prietenos si amabil. Din prima zi ne-am "imprietenit". Aveam si eu "singe latin" zicea el si toti "latinii" sunt rudenii! M-a invitat intotdeauna sa maninc cu el si cu anturajul lui.

A fost interesant. Acum, muzica lui e prea siropoasa pentru mine, dar e ok de ascultat,... nu prea des!

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Tzuca Bufnitzuca spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.