joi, 28 octombrie 2010

Amintirile adolescenţei au mireasmă de liliac. Şi gust de caise căci în graba mea de a ma spăla pe dinţi şi a ajunge la întâlnirea cu el , am luat din greşeală o gură din crema de faţă a mamei mele care era tot la tub.

2 comentarii:

mediartys spunea...

bine ca exista oameni cu preocupari ca ale tale...o singura remarca: daca lasi muzica pe fundal, pe unul ca mine care vrea sa asculte si alte melodii sau clipuri din blogul tau ma streseaza nitel ca se suprapun...deci e bine sa scoti melodia de fundal, acum e alegerea ta cum iti faci blogul. stai in Ploiesti? daca ai chef publica-mi si mie postul despre concertul meu cu cvartetul ARTYS din blogul mediartys. am nevoie de ploiesteni, imi formez un public special si de aceea nu precupetesc nici un efort de comunicare si relationare, thx. iti trimit si in facebook sa vezi, te asteptam daca esti in Ploiesti pe 13 nov.

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Muzica se poate opri de pe laterala. Nu vreau sa o scot de pe fundal caci imi place sa il ascult pe Beethoven cand pasesc aici, in gradina mea virtuala. Da, sunt din Ploiesti si obisnuiesc sa merg impreuna cu prietenii mei la filarmonica. O sa ajungem negresit si la concertul de pe 13 nov. Blogul e privat prin urmare cam putine persoane isi mai pierd pasii pe aceste carari.In schimb, sunt sigura ca au vazut destul de multi postarea de pe facebook.